Nog 5000 letters over.

Gastenboek berichten

Christine
Ik kom nu al een paar jaar bij Kirsten en ik blijf zeker altijd terugkomen! Ik ga er altijd ontspannen weg! Ze is zeker aan te raden!
Lien
Ik kom altijd compleet relaxed terug!Kirsten geeft je het gevoel alle tijd van de wereld te hebben. Gezichtsbehandeling en massage top! Heb ik tussendoor nog producten nodig is dat geen probleem kan ik ze gewoon ophalen. Kortom....ik ben super tevreden en kijk altijd weer uit naar de volgende afspraak!
Lizet
Compleet tot rust komen, dat kan zeker bij jou in de salon Kirsten! Ik had een heerlijke gezichtsbehandeling, wenkbrauwen weer mooi geverfd en als afsluiter een heerlijke massage! Ik heb genoten.
Amy
Wat is het elke keer weer genieten bij je Kirsten! De tijd vliegt elke keer voorbij en je neemt zo fijn de tijd voor elke behandeling, liefde en passie voor je vak dat is wat ik elke keer weer ervaar bij jou! Alle onderdelen van de behandeling zijn fijn maar de gezichtsmassage is echt héérlijk!
Margon
Kirsten, je hebt gouden handen! Gisteren een heerlijk, ontspannen gezichtsbehandeling bij je gehad. De massage was top, Wenkbrauwen weer mooi in vorm en kleur. Echt genoten, bedankt!
Willeke
Vandaag voor de eerste keer een heerlijke behandeling gehad van Kirsten. Helemaal relaxt door de massage en de heerlijke producten weer naar huis. Toppie Kirsten, kom beslist snel weer.
Inge
Ik kan zeggen dat ik meer dan tevreden ben! Kirsten, je bent een echte vakvrouw en doet wat je doet met super veel enthousiasme en professionaliteit.
Al verschillende behandelingen gehad en nu heel erg blij met mijn mooie wimpers.
Deze salon is een absolute aanrader!
yvonne
Vandaag ben ik weer enorm verwend door Kirsten met een gezichtsbehandeling. De massage was heerlijk ontspannend. Kirsten werkt erg professioneel en met lekkere producten. Als extraatje heeft ze deze keer mijn wimpers en wenkbrauwen geverfd. Alles ziet er erg mooi uit en mijn huid straalt. De volgende keer staan wimperextensions op de planning. Extra mooi voor de feestdagen! Bedankt Kirsten!
Adriènne
Een heerlijke behandeling bij Kirsten ondergaan deze week. Mijn huid voelt heerlijk zacht! Ook de massage is een echte aanrader!
Anja
Heel veel succes lieve Kirsten. Het is altijd genieten bij jou in de salon. Ik kom altijd zeer ontspannen bij je vandaan. Zeker nu met je mooie nieuwe stoel. Altijd heerlijk die massages en gezichtsbehandelingen van je.

Copyright © 2024 Beautyhouse van Huizen - All rights reserved - realisatie b-visible