Gezichtsbehandelingen afgestemd op uw huidtype.

GezichtsbehandelingIn mijn salon bied ik een breed scala aan gezichtsbehandelingen, van een basis gezichtsbehandeling tot aan een complete gezichtsbehandeling.

Hierbij wordt altijd een analyse gemaakt van de huid, wordt de huid gereinigd met behulp van een oppervlaktereiniging en dieptereiniging dmv een scrub. Ook worden eventuele onzuiverheden verwijderd.

Om de huid te verzorgen en verwennen krijgt u een op uw huidtype afgestemd masker en afsluitend een verzorgde crème. Dit is de basis behandeling.

Bij de uitgebreide behandeling wordt de huid met de vapozone en scrub diep gereinigd en worden ook de wenkbrauwen geëpileerd. Bij de complete behandeling krijgt u ook de uitgebreide gezichtsmassage waarbij ontspanning voorop staat maar ook de huid gestimuleerd wordt.

Ook een gezichtsbehandeling speciaal voor de acne huid behoort tot de mogelijkheden.

Tevens kunt u bij mij ook terecht voor een glycopeel behandeling, ook wel fruitzuurpeeling genoemd. Een huidverbeterende behandeling waarmee mooie resultaten bereikt kunnen worden tegen huidveroudering.

Ook de microneedling roller is inzetbaar bij een gezichtsbehandeling.

Alle behandelingen zijn uit te breiden met (of los te boeken) het verven van wenkbrauwen en/of wimpers, harsen van de bovenlip/kin en eventueel make-up.

Copyright © 2023 Beautyhouse van Huizen - All rights reserved - realisatie b-visible